E-learning

E-learning

Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket. A képzés ideje alatt a tanuló folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kaphat a megszerzett tudásáról. Az e-learning tananyag gyorsan tudja követni az ismeretanyag (például a KRESZ) változásait is.

Az e-learning oktatáshoz tananyagra és keretrendszerre van szükség. A keretrendszer (e-Titán) azonosítja a tanulót (biztonságos belépés egyedi kóddal), tárolja a tananyagban történő előrehaladást és az elvégzett tesztek eredményeit. Számon tartja a tananyagrészek elvégzésének sorrendjét, az előrehaladás feltételeit (pl. egyik fejezetről csak sikeres teszt esetén lehet továbblépni a következő fejezetre) és a tanulásra fordítható időt is.

Az e-learning előnyei
 A tanuló bárhol és bármikor hozzáférhet a tananyaghoz, csak számítógép és internetelérés kérdése az egész. Nem kell órákat utaznia a tanfolyam helyszínére, időt és energiát spórol, sőt, akár külföldről is tanulhat elméletet. A saját ritmusában haladhat, mégis szabályozott az előrehaladása. Annyit tanul, amennyi időt éppen rá tud szánni. Az interaktív tartalom, az érdekes és életszerű példák könnyen érthetővé és megjegyezhetővé teszik a tananyagot. Rendszeresen ellenőrizheti a tudását, hogy lássa, hol tart, és mennyi felkészülésre van még szüksége a sikeres vizsgához.

Demó tananyagok:
“AM” kategória
“A1″ kategória
“A1(B)” kategória
“A2″ kategória
“A” kategória
“B” kategória
“BE” kategória
“BE” kategória
“D” kategória
“CE” kategória
“BE” kategória